Bitcoin ile PUBG Mobile UC (Unknown Cash) Satın Al

Bitcoin ile PUBG Mobile UC (Unknown Cash) Satın Al

Bitcoin ile PUBG Mobile UC (Unknown Cash) satın almak mümkün. Ne yazık ki PUBG bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i veya Dash ve Litecoin gibi diğer kripto paraları doğrudan desteklemiyor. Ancak, PUBG Mobile UC kodlarını Bitcoin ile satın almanın kolay bir yolu var. Bu yazıda, sana Bitcoin (BTC) ile PUBG Mobile UC kodlarının nasıl satın alınacağı konusunda adım adım yol göstereceğiz.





PUBG Mobile UC Kodu nedir?


PUBG Mobile UC (Unknown Cash)

PUBG Mobile UC (Unknown Cash) oyun içi satın alımlar için kullanılan para birimidir. PUBG Mobil UC sadece PUBG Mobile oyununda kullanılabilir.

PUBG Mobile Hakkında

Battle royale türünün en başarılı örneği PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) oyununun mobil versiyonu olan PUBG Mobile, 21 Mart 2018’de Google Play Store ve Apple Store’daki yerini almış ve tüm oyuncuların deneyimine sunulmuştur. Ücretsiz olarak indirilebilen PUBG Mobile, Google tarafından 2018’in en iyi oyunu seçilmiştir. 200 milyon indirilme barajını aşan oyunun günlük oyuncu sayısı 30 milyon civarındadır. Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olma özelliğine sahiptir. PUBG Mobile’da 100 adet oyuncu, paraşütleriyle 8×8 kilometrelik bir adaya inip; ister 4 kişilik gruplar halinde ister tek başlarına rakipleriyle mücadele ederek hayatta kalmaya çalışmaktadır.

PUBG Mobile Oyun Modları Hakkında

PUBG Mobile’da 3 adet mod bulunmaktadır: Klasik, Eğlence, Etkinlik Modu
» Klasik modda 4 adet harita yer alır: Erangel, Miramar, Sanhok, Vikendi
» Eğlence modunda 4 çeşit görev mevcuttur: Savaş, Dar Alan, Hızlı Maç, Keskin Nişancı Eğitimi
» Etkinlik Modu’ndaki etkinlikler her sezon değişmektedir.
Oyuncular modlarını seçip hemen oynamaya başlayabilir.


PUBG Mobile UC Satın Al

PUBG Mobile UC Kodu Nasıl Yüklenir?

CryptoRefills’te satın aldığınız PUBG Mobile UC kodunu kullanmak için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.
1. https://www.midasbuy.com/tr/redeem/pubgm sayfasına gidin.
2. “Oyuncu No doğrulama” alanına oyundaki Karakter ID’nizi girip “TAMAM” butonuna tıklayarak giriş yapın. Bu alanda oyun içi kullanıcı adınızın görünmesini bekleyin.
3. EPIN başlıklı “Lütfen e-pin kodunu girin” yazan alana, CryptoRefills’te satın aldığınız PUBG Mobile UC kodunu girin ve “OK” butonuna tıklayın.
4. Karşınıza çıkan “Bu öğe alınsın mı?” penceresindeki “Tamam” butonuna tıklayın.
5. Bir sonraki ekranda göreceğiniz “Satın alımın başarılı” uyarısının ardından yüklemeniz başarılıyla gerçekleşmiş ve satın aldığınız kadar UC hesabınıza eklenmiştir.


Bitcoin ile PUBG Mobile UC (Unknown Cash) Nasıl Satın Alınır?

Time needed: 4 minutes.

İşte aşağıda adım adım Bitcoin (BTC) ile PUBG Mobile UC kodlarının nasıl satın alınacağı.

  1. Cryptorefills’e git

    Buraya tıklayın veya masaüstü veya mobil tarayıcınıza www.cryptorefills.com yazın.

  2. Ülke olarak Türkiye’yi seçin

    Açılan menüden Türkiye’yi seçin. CryptoRefills’ten satılan PUBG Mobile UC‘ler sadece Türkiye’de geçerlidir. PUBG Mobil UC sadece PUBG Mobile oyununda kullanılabilir.

  3. PUBG Mobile UC‘i seçin

    “E-pin ve Kartlar” kategorisine tıklayın. Ardından PUBG ürün simgesine tıklayın.

  4. PUBG ürünü seçin

    Farklı PUBG Mobil UC fiyatlarında farklı UC paketleri seçebilirsiniz. Örneğin 700 + 70 UC. İstediğiniz pakete tıklamanız yeterlidir.

  5. Para birimini seçin

    Şimdi ödemeyi tercih ettiğiniz kripto para birimini seçin, örneğin Bitcoin için BTC veya Litecoin için LTC. Seçtiğiniz para birimine göre kupon maliyetini göreceksiniz.

  6. Siparişi tamamla

    E-postanızı ekleyin ve Şartlar ve Koşulları kabul etmek için kutuyu işaretleyin. Ödemeye devam et’i tıklayın. (Kodun size gönderilebilmesi ve sorun olması durumunda sizinle iletişim kurulabilmesi için e-postanızın doğru olduğundan emin olun).

  7. Ödemeyi yap

    Görüntülenen adrese kripto para (örn. Bitcoin) gönderin ve talimatları izleyin. Görüntülenen miktarı tam olarak göndermeniz önemlidir. Adresin doğru olduğundan emin olmak ve bu adımı hızlandırmak için sayfada görüntülenen QR kodunu kullanabilirsiniz.

  8. PUBG Mobile UC kodunu satın al

    Birkaç dakika sonra kodunuzu e-posta ile alacaksınız. Kodun teslim edilmesi, bitcoin işleminin onaylanma zamanına bağlıdır. Genellikle, bir veya iki dakika sürer, ancak ağın ne kadar yoğun olduğuna bağlı olarak 5 veya 10 dakika beklemeniz gerekebilir.

  9. Kodu kullan

    PUBG Mobile UC kodunu kullanmaya hazır olduğunda, https://www.midasbuy.com/tr/redeem/pubgm adresine, oyundaki oyuncu kimliğiyle (character id) giriş yapıp kullanılabilirsin.



[ratings]