Bitcoin Ile Steam Hediye Kartlari Alin - CryptoRefills

Bitcoin Ile Steam Hediye Kartlari Alin

Gerçek oyuncular Steam’in olmadığı bir dünyayı hayal edemezler. Topluluk yıllardır piyasada ve oyunları da muhteşem. Ve şimdi, Steam hediye kartları satın almak için Bitcoin veya diğer dijital para birimleri bile kullanabiliyorsunuz. 

Nedir?

Steam hediye kartları sıradan kod tabanlı kuponlar gibi çalışır. Hediye kartları benzersiz bir kod içerir ve size e-posta ile gönderilir. Bu kartlar, Steam üzerinden kolayca oyun, yazılım, cüzdan kredisi ve Steam üzerinden satın alabileceğiniz diğer tüm öğeleri satın almak için kullanılabilir. Harika olan tarafı ise, kuponun adsız olması, kodu olan herkesin kullanabilmesi. Bunun anlamı: kartı hediye olarak bir arkadaşınıza da verebilirsiniz. Zaten, bu yüzden hediye kartı deniyor. 

Fiyat paketleri

Steam hediye kartı Euro

  • 5 Euro Steam hediye kartı
  • 10 Euro Steam hediye kartı
  • 100 Euro Steam hediye kartı


Steam hediye kartı ABD Doları

  • 10 Dolar Steam hediye kartı
  • 20 Dolar Steam hediye kartı
  • 50 Dolar Steam hediye kartı
  • 100 Dolar Steam hediye kartı


Nasıl çalışır?

Gereken süre: 4 dakika.

Steam’i Bitcoin veya başka bir dijital para ile satın almak güvenli ve kolaydır. Sadece şu basit adımları takip edin.

  1. CryptoRefills sitesine gidin
    Buraya tıklayın veya mobil tarayıcınızdan www.cryptorefills.com adresine gidin.
  2. Ülkenizi seçin
    Ülkenizi seçtikten sonra, bu alanda mevcut olan ürün kategorilerini göreceksiniz.
  3. Oyun kategorisini ve Steam hediye kartını seçin
    Steam hediye kartını seçtikten sonra, bu ürün için mevcut olan paketleri göreceksiniz. Satın almak istediğiniz miktara tıklayın.
  4. Para birimini ve paketi seçin
    Satın alma işleminiz için ödeme yöntemi olarak kullanmak istediğiniz dijital para birimini seçin. Örneğin, Bitcoin veya Litecoin. Ardından doğru paketin seçilip seçilmediğini kontrol edin.
  5. E-posta adresinizi girin ve şartları kabul edin
    E-postanızı girin ve Şartlar ve Koşulları kabul etmek için kutucuğu işaretleyin. Ödeme işlemine devam etmek için tıklayın. (E-postanızın doğru olduğundan emin olun, böylece Pin size ulaştırılabilir ve sorun olması durumunda sizinle iletişime geçebilirler).
  6. Bitcoin ödemesi yapın
    Tam tutardaki dijital parayı (örneğin Bitcoin) görüntülenen adrese gönderin ve talimatları izleyin. Tam olarak görüntülenen miktarı göndermeniz önemlidir.

İşte bu kadar! Hediye kartınız e-postanıza gelecek. 

Lütfen dikkat:

Steam kartı satın alırken kullandığınızdan farklı bir para birimi kullanıyorsanız, Steam Cüzdanı kodunun değerini Steam Cüzdanınızın para birimine dönüştürmeniz istenecektir. Günlük para birimi dönüştürme oranı uygulanacaktır. 

[ratings]