Bitcoin ile Zula Altın Satın Al

Bitcoin ile Zula Altın Satın Al

Bitcoin ile Zula Altın satın almak mümkün. Ne yazık ki Zula Oyunu ve Lokum Games bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i veya Dash ve Litecoin gibi diğer kripto paraları doğrudan desteklemiyor. Ancak, Zula Altın kodlarını Bitcoin ile satın almanın kolay bir yolu var. Bu yazıda, sana Bitcoin (BTC) ile Zula Altın kodlarının ve e-pinlerinin nasıl satın alınacağı konusunda adım adım yol göstereceğiz.





Zula Altın Kodu nedir?


MMOFPS türündeki ilk Türk yapımı oyunu Zula’dır. Zula oyununda para birimi olarak Zula Altın kullanılır.

Zula nasıl oynanır?

Zula, zulaoyun.com internet sitesinde ücretsiz kayıt oluşturup bilgisayara indirilerek oynanır. Oyunda iki düşman grup vardır: İlki eski ordu ve istihbaratçılar tarafından oluşturulmuş Zula ekibi, ikincisi de paralı askerlerden oluşan Gladyo ekibidir. Bu iki gruptan birine dahil olarak savaşlara katılırsınız. Oyunda Türk karakterler ve Türkiye haritaları da bulunmaktadır.

Zula Altını nedir, ne işe yarar?

Oyunda kullanılan para birimi Zula Altın’dır. Oyun içindeki alışverişlerinizde kullanacağınız Zula Altınlar ile cephanelik, ekipman vb. eşyaları satın alabilirsiniz. Oyun içinde Zula Altın kazanmak için harcayacağınız zamanı Zula Altın satın alarak telafi edebilirsiniz.



Zula Altın Nasıl Satın Alınır?

Time needed: 4 minutes.

İşte aşağıda adım adım Bitcoin (BTC) ile Zula Altın kodlarının nasıl satın alınacağı.

  1. Cryptorefills’e git

    Buraya tıklayın veya masaüstü veya mobil tarayıcınıza cryptorefills.com yazın.

  2. Ülke olarak Türkiye’yi seçin

    Açılan menüden Türkiye’yi seçin. CryptoRefills’ten satılan Zula Altın‘lar sadece Türkiye’de geçerlidir. Satın alacağınız Zula Altın Steam platformunda kullanılamaz.

  3. Zula‘yı seçin

    “E-pin ve Kartlar” kategorisine tıklayın. Ardından Zula ürün simgesine tıklayın.

  4. Zula ürünü seçin

    Farklı Zula Altın fiyatlarında farklı Altın paketleri seçebilirsiniz. Örneğin 34.000 Zula Altını. İstediğiniz pakete tıklamanız yeterlidir.

  5. Para birimini seçin

    Şimdi ödemeyi tercih ettiğiniz kripto para birimini seçin, örneğin Bitcoin için BTC veya Litecoin için LTC. Seçtiğiniz para birimine göre kupon maliyetini göreceksiniz.

  6. Siparişi tamamla

    E-postanızı ekleyin ve Şartlar ve Koşulları kabul etmek için kutuyu işaretleyin. Ödemeye devam et’i tıklayın. (Kodun size gönderilebilmesi ve sorun olması durumunda sizinle iletişim kurulabilmesi için e-postanızın doğru olduğundan emin olun).

  7. Ödemeyi yap

    Görüntülenen adrese kripto para (örn. Bitcoin) gönderin ve talimatları izleyin. Görüntülenen miktarı tam olarak göndermeniz önemlidir. Adresin doğru olduğundan emin olmak ve bu adımı hızlandırmak için sayfada görüntülenen QR kodunu kullanabilirsiniz.

  8. Zula Altın Satın Al

    Birkaç dakika sonra kodunuzu e-posta ile alacaksınız. Kodun teslim edilmesi, bitcoin işleminin onaylanma zamanına bağlıdır. Genellikle, bir veya iki dakika sürer, ancak ağın ne kadar yoğun olduğuna bağlı olarak 5 veya 10 dakika beklemeniz gerekebilir.

  9. Kodu kullan

    Zula Altın kodunu kullanmaya hazır olduğunda, https://hesap.zulaoyun.com adresine, kullanıcı adınla giriş yapıp kullanılabilirsin.



[ratings]