Czy mogę usunąć lub zamknąć moje konto?
Tak. Możesz samodzielnie usunąć swoje konto z poziomu strony konta, a my usuniemy Twoje dane osobowe, chyba że istnieje prawny obowiązek ich przechowywania.
Usuń swoje konto
Zaloguj się i otwórz stronę swojego konta.
W sekcji "Usuń konto" wybierz "Usuń konto".
Przeczytaj ostrzeżenie i wybierz "Rozumiem".
Jeśli chcesz, powiedz nam, dlaczego odchodzisz, a następnie wybierz "Kontynuuj". Ten krok jest opcjonalny.
Wpisz frazę potwierdzającą, która się wyświetla, a następnie wybierz "Usuń konto".
Usunięcie następuje natychmiastowo, a Ty zostaniesz wylogowany, gdy proces się zakończy. Jest to trwałe: Twoja historia zamówień oraz pozostałe punkty lojalnościowe zostaną utracone, a po tym nie będziesz mógł utworzyć nowego konta z tym samym adresem e-mail. Pobierz wszelkie szczegóły zamówienia, które nadal potrzebujesz, zanim potwierdzisz.
Jeśli masz zamówienie w trakcie realizacji, nie możesz usunąć swojego konta, dopóki to zamówienie nie zostanie zakończone. Poczekaj na jego zakończenie, a następnie spróbuj ponownie.
Jeśli nie możesz się zalogować
Jeśli straciłeś dostęp do swojego konta, skontaktuj się z nami za pośrednictwem formularza kontaktowego i poproś nas o usunięcie Twoich danych osobowych. Odpowiemy tak szybko, jak to możliwe, informując, jak przebiega realizacja prośby.
Potrzebujesz dalszej pomocy?
Skontaktuj się z nami za pośrednictwem formularza kontaktowego.
Ostatnia aktualizacja: 21 sie 2026