Jak wydać punkty przy realizacji zamówienia
Kroki
- Zaloguj się na konto, które posiada Twoje punkty. Adres e-mail musi być potwierdzony.
- Podczas realizacji zamówienia włącz Użyj moich punktów. Kliknij (i) obok, aby zobaczyć swoje saldo i maksymalną kwotę, jaką możesz wykorzystać w tym zamówieniu.
- Sprawdź linię Zapłacono punktami w podsumowaniu zamówienia, a następnie zapłać resztę w kryptowalucie.
Warto wiedzieć
- Użyj moich punktów wykorzystuje wszystkie dostępne punkty, do maksymalnej kwoty tego zamówienia. Wszystko, co zostanie, pozostaje na Twoim saldzie.
- Jeśli masz mniej niż 200 dostępnych punktów, opcja nie będzie widoczna.
- Zamówienia poniżej 2 EUR nie mogą korzystać z punktów.
- Możesz użyć kodu kuponu i punktów w tym samym zamówieniu. Kupon zostanie zastosowany jako pierwszy, a następnie punkty.
- Usunięcie konta powoduje utratę pozostałych punktów. Zobacz czy mogę usunąć lub zamknąć moje konto.
Jeśli zamówienie nie przejdzie
Jeśli płatność wygaśnie lub nie powiedzie się, lub zamówienie zostanie anulowane, punkty wracają na Twoje saldo. Gdy płatność zostanie potwierdzona, punkty są wydawane. Jeśli zamówienie zostanie następnie zwrócone, część punktowa wraca jako punkty, a część kryptowalutowa podlega gdzie trafiają zwroty.
Aby dowiedzieć się, jak zdobywasz punkty i kiedy się odblokowują, zobacz jak działają punkty Cryptorefills.
Potrzebujesz dalszej pomocy?
Skontaktuj się z nami za pośrednictwem formularza kontaktowego z numerem swojego zamówienia.
Ostatnia aktualizacja: 30 wrz 2026