Bitcoin ile App Store, iTunes ve Apple Music Hediye Kartları Satın Alın
Buy App Store & iTunes Gift Card With Bitcoin

Bitcoin ile App Store, iTunes ve Apple Music Hediye Kartları Satın Alın

Bilmiyor olabilirsiniz, ancak Bitcoin ile App Store & iTunes Hediye Kartı satın almak mümkün. Ne yazık ki Apple, Appstore’da bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin, Dash veya Litecoin gibi dijital paraları doğrudan desteklemiyor. Ancak, iTunes hediye kartlarını (App Store ve iTunes Kuponları olarak da bilinir) kullanarak en sevdiğiniz iOS Uygulamalarını ve Apple Music ürünlerini Bitcoin ile satın almanın kolay bir yolu var. Bu yazımızda, Bitcoin (BTC) ile Apple ürünlerinin nasıl satın alınacağı konusunda adım adım yol göstereceğiz.



App Store ve iTunes (Apple Music) Hediye Kartı nedir?

App Store

Birçok iOS uygulaması Freemium veya Premium olarak sunulur ve kullanıcının uygulama için ön ödeme yapmasını veya App Store’dan “Uygulama içi satın alma” yapmasını gerektirir. Apple, Appstore’da farklı ödeme yöntemlerini destekler, bunlar kullanıcının ülkesine bağlı olarak değişir ve genellikle şunları kapsar:

  • Kredi Kartı
  • Paypal
  • Apple Pay

iTunes’da Apple Music

Apple Music, 50 milyondan fazla şarkıya erişim sağlayan Spotify gibi abonelik tabanlı bir müzik akışı hizmetidir. Apple Music, bir tür iTunes hizmeti olarak başladı. Ayda yaklaşık 10 dolar karşılığında (ülkeye bağlı olarak) internet bağlantınız olduğu sürece dünyanın her yerinden müzik dinleyebilirsiniz. Apple Music için en yaygın ödeme yöntemleri şunlardır:

  • Kredi Kartı
  • Paypal
  • Apple Pay

Bununla birlikte, çok popüler bir seçenek de hediye kartıdır (veya kupon). Kupon sadece bir miktar Euro, Dolar veya İngiliz Sterlini değerinde bir kredi paketidir. Örneğin, bir kupon, 20 USD Appstore kredisi veya 12 aylık Apple Music aboneliği değerinde olabilir.

Buy App Store & iTunes Gift Card

Bu kuponları elektronik mağazalarda veya süpermarketlerde fark etmiş olabilirsiniz. Bunlar genellikle fiziksel kartlar olarak adlandırılır. Her hediye kartı benzersiz bir kod içerir (uzun bir sayı dizisi). Hediye kartını kullanabilmek için önce hediye kartı paketini açmanız ve “benzersiz kodu” almanız, ardından App Store veya iTunes üzerinden ödeme yaparken bu “benzersiz kodu” girmeniz gerekir.

Bu hediye kartlarına kuponlar da denir. Kullanılıncaya kadar tamamen isimsizdir, herkes “benzersiz kodu” kullanabilir, böylece bir arkadaşınıza veya ailenizden birine hediye olarak da verebilirsiniz.

Bilmiyor olabileceğiniz ilginç konu da şudur: Apple da elektronik kuponlar (dijital hediye kartları) sunuyor. Bunlar, çevrimiçi satılmaları ve kodun size anında e-posta ile teslim edilmesi haricinde, fiziksel kartlar gibi çalışır. Cryptorefills ile App Store ve iTunes hediye kartlarını Bitcoin kullanılarak çevrimiçi olarak satın alabilirsiniz.

Bitcoin ile App Store ve iTunes (Apple Music) nasıl satın alınır?

Time needed: 4 minutes.


İşte karşınızda adım adım, Bitcoin, Dash, Litecoin ve diğer dijital para birimlerini kullanarak App Store ve Apple Music satın alma rehberi:

  1. Cryptorefills sitesine gidin

    Buraya tıklayın veya masaüstü veya mobil tarayıcınıza www.cryptorefills.com yazın.

  2. Ülke seçin

    Açılır menüden Ülke seçin. [iTunes] Hediye Kartları ve Sertifikalar yalnızca satın alındıkları ülkede geçerlidir. Yalnızca ABD’de yaşayanlar ABD’de satın alınan hediye sertifikalarını kullanabilir. Apple iTunes: iTunes Hediye sayfasından kullanabilirler: Satın alınan hediyeleri satın aldığınız ülkenin dışında kullanamazsınız.

  3. Apple Music seçin

    “Hediye Kartı veya Müzik” kategorisine tıklayın. Ardından ürün simgesine tıklayın.

  4. Apple kupon seçin

    Ülkeye bağlı olarak, farklı fiyat aralıklarında ve farklı para birimlerinde farklı paketler seçebilirsiniz. Örneğin 5 Euro veya 50 USD ya da 100 GBP. İstediğiniz pakete tıklamanız yeterlidir.

  5. Para birimini seçin

    Şimdi ödemeyi tercih ettiğiniz dijital para birimini seçin, örneğin Bitcoin için BTC veya Litecoin için LTC. Seçtiğiniz para birimine göre kupon tutarını göreceksiniz.

  6. Siparişi tamamlayın

    E-postanızı girin ve Şartlar ve Koşulları kabul etmek için kutucuğu işaretleyin. Ödemeye devam et butonuna tıklayın. (Benzersiz kodun size gönderilebilmesi ve sorun olması durumunda sizinle iletişim kurulabilmesi için e-postanızın doğru olduğundan emin olun).

  7. Ödemeyi yapın

    Görüntülenen adrese tam miktarda dijital para (örn. Bitcoin) gönderin ve talimatları izleyin. Görüntülenen miktarı tam olarak göndermeniz önemlidir. Adresin doğru olduğundan emin olmak ve bu adımı hızlandırmak için sayfada görüntülenen QR kodunu kullanabilirsiniz.

  8. Kuponu alın

    Birkaç dakika sonra kodunuzu e-posta ile alacaksınız. Kodun teslim edilmesi, Bitcoin işleminin onaylanma süresine bağlıdır. Genellikle bir veya iki dakika sürer, ancak ağın yoğunluk durumuna bağlı olarak 5 veya 10 dakika beklemeniz gerekebilir.
    Dikkat: Lütfen e-postanızdaki spam klasörünüzü kontrol etmeyi unutmayın.

  9. Kuponu kullanın

    Apple kredisini kullanmaya hazır olduğunuzda, AppStore’dan satın almak istediğiniz ürünü veya uygulamayı seçin veya bu bağlantıyı ziyaret edin https://support.apple.com/en-us/HT201209