Bitcoin ile Oyun, TV, Müzik ve Eğitim Ödemeleri Sonunda Türkiye'de - CryptoRefills
Bitcoin ile Pubg, Steam, Netflix, Google Play

Bitcoin ile Oyun, TV, Müzik ve Eğitim Ödemeleri Sonunda Türkiye’de

Steam, Google Play, iTunes, PubG, Gameforge, Blu TV ve diğer onlarca ürünü bitcoin veya kripto para ile alışveriş yapan Türk kullanıcılarına açıyoruz.

İstanbul, 20 Şubat 2020. Cryptorefills İstanbul’daki “Blockchain Economy” etkinliğinde, Türkiye Pazarı için güncellediği yeni ürün kataloğunu açıkladı. Bugünden itibaren, dijital ürün satın alımlarını bitcoin veya diğer kripto para birimleri ile yapmak isteyen Türk kullanıcıları, 50’den fazla yeni markanın ürünlerine Türkçe dil desteğiyle birlikte CryptoRefills websitesi ve Android uygulaması üzerinden erişebilecek.

Cryptorefills, 150’den fazla ülkedeki kullanıcılara günlük alışveriş ihtiyaçları için bitcoin ve kriptolarını kullanma imkanı sunan bir web sitesi ve Android uygulamasıdır. Türkiye’deki kullanıcılar blockchain sektöründe ve Cryptorefills gibi uygulamalar arasında önemli bir pazar olarak görülürken, Türkiye, dünyanın kripto para birimini en iyi benimseyen ülkeler arasında konumlandırılıyor.

Türkiye’deki kullanıcılar Cryptorefills sayesinde artık Bitcoin, Litecoin ve Dash ile ödeme yaparak 50’den fazla markanın ürünlerine ulaşabilecekler. Cryptorefills Türkiye için yayınladığı yeni kataloğunda; dijital oyun platformları için hediye çekleri (Steam, Xbox, PlayStation) ve e-pinler (League of Legends, Pubg, Metin2, Ogame), uygulama mağazaları ve sosyal ağ kredileri (Google Play, iTunes), müzik ve TV abonelikleri (Netflix), uzaktan eğitim hizmetleri için hediye çekleri (Busuu) ve tüm mobil operatörler için TL ve internet yükleme hizmeti sunmakta. Kullanıcılar ayrıca kataloğa Türkçe dil desteği ve yenilenen Türkçe arayüz ile ulaşabilecekler.

Cryptorefills, 20-21 Şubat tarihlerinde İstanbul’da “Blockchain Economy” etkinliğinde yer alıyor. Cryptorefills’e medya, iş ortaklıkları ve toplantı istekleri için https://www.cryptorefills.com/contact-us adresinden ulaşılabilir.

Cryptorefills Hakkında ( www.cryptorefills.com ) 

Cryptorefills, 150’den fazla ülkedeki kullanıcılara günlük alışverişini yapmak için bitcoin ve kriptolarını kullanma imkanı sunan bir web sitesi ve Android uygulamasıdır. Cryptorefills ile kullanıcılar, bitcoin ve kripto paraları ile ödeme yaparak 600’e yakın mobil operatörde kredi yükleme hizmetlerine ulaşıyor, sevdikleri eğlence hizmetlerine (Spotify, Google Play, iTunes) abone oluyor, en iyi e-ticaret platformlarından (Amazon, Zalando) ürün satın alıyor, uçak bileti ve otel konaklama (Hotels.com, Flightcard) rezervasyonlarını yapıyor ve diğer birçok hizmetten yararlanıyor. Cryptorefills, insanların günlük ihtiyaçları için bitcoin ve kripto paralarını kullanabilmelerini kendisine misyon edinmiştir. Cryptorefills, merkezi Amsterdam, Hollanda’da bulunan ve hızla büyüyen bir fintech şirketidir.

Facebook: https://www.facebook.com/cryptorefills

Twitter: https://twitter.com/CryptoRefills

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cryptorefills/