Sıkça Sorulan Sorular – SSS - CryptoRefills


Sıkça Sorulan Sorular – SSS


SSS bölümümüz, sorularınızı hızlı ve kolay bir şekilde, bizimle iletişime geçmenize gerek kalmadan bulmanıza yardımcı olacaktır.


CryptoRefills nedir?

CryptoRefills, Bitcoin ve diğer dijital para birimleriyle, mobil kontör, hediye kartı, e-hediye ve kupon almanızı sağlar. CryptoRefills, Bitcoin ve dijital para birimlerinizi gerçek dünyadaki mal ve hizmetler için harcamanın hızlı, güvenli ve özel bir yoludur.

Siparişim ne zaman teslim edilir?

Siparişiniz, ödeme işleme konur konmaz teslim edilir.

Hediye kartımı ne kadar çabuk alabilirim?

İşleminiz ağ üzerinde yeterli onaylara ulaşır ulaşmaz, ürün kodu/pin e-posta adresinize gönderilir veya satın aldığınız kontör cep telefonu numarasına yatırılır. İşlem çoğu zaman onaylandıktan sonra neredeyse anında gerçekleşse de, ürününüzü alırken bir saate kadar gecikme yaşanabilir. Ürün henüz elinize ulaşmadıysa, lütfen info@CryptoRefills.com adresinden bizimle iletişime geçin.

Bitcoin ve diğer dijital paraları nasıl satın alabilirim?

Ülkeden ülkeye değişebilen farklı ödeme yöntemleriyle Bitcoin ve dijital para satın almanın pek çok yolu vardır. Bitcoin ve Bitcoin cüzdanları satın alma ve bunları nasıl güvende tutacağınızla ilgili bilgi edinmenizi öneririz. Bitcoin’leri online olarak nereden satın alabileceğinizi bulmak kolaydır, ancak ülkenizde Bitcoin satın almanın en iyi yolunu öğrenmek o kadar da kolay değildir. Ülkenizde nasıl online olarak Bitcoin satın alabileceğinizi öğrenmek için şu siteye bir göz atın: https://www.buyBitcoinworldwide.com/

Aradığım operatörü bulamıyorum.

Lütfen marka adını ve ülkenizi info@CryptoRefills.com adresinden bize bildirin ve sizin için listeye ekleyelim. 

CryptoRefills’den hangi hediye kartlarını satın alabilirim?

Amazon, Steam, Google Play, iTunes, Hotels.com, MasterCard ve Visa gibi ön ödemeli kartlar ve çok daha fazlası dahil olmak üzere dünyanın en popüler markalarından pek çoğunda Bitcoin ve dijital para harcamak üzere yüzlerce hediye kartı ve kuponu sunuyoruz. Tüm ürünlerimize CryptoRefills.com adresinden göz atabilir ve dijital paralarınızı gerçek dünyadaki mal ve hizmetlerde kullanmanın farklı yollarını keşfedebilirsiniz. 

Aradığım ürünü/hediye kartını bulamıyorum.

Lütfen marka adını ve ülkenizi info@CryptoRefills.com adresinden bize bildirin ve sizin için listeye ekleyelim.

Ödememin süresi dolduysa ne yapmalıyım?

BTC ve dijital para fiyatlarının sürekli değişmekte olan kurları nedeniyle, Bitcoin veya diğer dijital paralara ödemenizi yapmak için 15 dakika geçerli olan bir fiyat belirliyoruz. Bu 15 dakikalık süre ödeme işleminizi başlamadan önce dolarsa, lütfen herhangi bir Bitcoin ve dijital para göndermeyin. Ödemenizi istediğiniz zaman yeniden başlatabilirsiniz.

CryptoRefills’in geri ödemeyi işleme koyması ne kadar sürer?

Ürünün gerçek fiyatından daha düşük bir ödeme aldığımızda veya ürün size teslim edilmediğinde, geri ödemeyi işleme koyarız. Durumunuzun bunlardan biri olduğunu düşünüyorsanız, lütfen info@CryptoRefills.com adresinden bize e-posta gönderin, 1 iş günü içinde bize gönderdiğiniz tutarı size iade edelim. Durum bunlardan farklıysa, Bitcoin veya dijital para ödemesini yanlış alıcı adresine göndermiş ya da yanlış bir e-posta veya telefon numarası girmiş olabilirsiniz. Ne yazık ki, bu gibi durumlarda işlemleri tersine çeviremez veya ödemeyi iade edemeyiz.

Hediye kartımın bana e-postayla gönderilmesi ne kadar sürer?

İşleminiz ağ üzerinde yeterli onaya ulaşır ulaşmaz, ürünün kodu/şifresi e-posta adresinize gönderilir. Her ne kadar bu işlem onaylandıktan sonra çoğu zaman hemen gerçekleşse de, ürününüzü alırken bir saate kadar gecikmeler yaşanabilir. İşlemin gerçekleşmesinden bir saat sonra ürün elinize ulaşmadıysa, lütfen info@CryptoRefills.com bize adresinden ulaşın.

Geri ödeme politikanız nasıldır?

Ürünün gerçek fiyatından daha düşük bir ödeme aldığımızda ya da doğru bilgileri verdiğiniz halde ürün teslim edilmemesi durumunda geri ödeme yapmaktayız. Ne yazık ki, Bitcoin ve dijital para tutarını yanlış alıcı adresine gönderirseniz veya kontör ürünleri için yanlış bir e-posta veya telefon numarası girerseniz iade yapamayız.

Ödemeyi yaptım ancak ürün elime ulaşmadı. Ne yapabilirim?

Nadiren de olsa, ürününüz teslim edilirken bir saate kadar gecikmeler yaşanabilir. Ürün bir saat içinde elinize ulaşmamışsa, bu durum ve verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. Lütfen info@CryptoRefills.com adresinden bizimle iletişime geçin, sorununuzu hemen çözelim. 

Geri ödeme talebinde bulunabilir miyim?

Lütfen info@CryptoRefills.com adresine bir e-posta gönderin; bize gönderdiğiniz tutarın iadesini cüzdan adresinize gönderelim. Ancak, Bitcoin ve dijital para tutarını, ödeme sayfasında gösterilen adres dışında bir adrese gönderdiyseniz veya yanlış bir e-posta veya cep telefonu numarası girdiyseniz, ne yazık ki işleminizi geri alamaz veya iade gerçekleştiremeyiz. 

Bitcoin veya dijital parayı yanlış adrese gönderdim. Ne yapabilirim?

Ne yazık ki, Bitcoin ve dijital para tutarını, ödeme sayfasında gösterilen adres dışında bir adrese gönderdiyseniz, işlemleri tersine işleminizi geri alamaz veya iade gerçekleştiremeyiz.

Yanlış ülke için bir hediye kartı aldım. Ne yapabilirim?

Maalesef, hediye kartı e-posta adresine başarıyla teslim edildiyse iade gerçekleştiremeyiz. Lütfen bir hediye kartı satın almadan önce, bazı hediye kartlarının belli bir ülkeye veya bölgeye özgü olduğunu ve kullanılabileceği ülke veya bölge dışındaki ülkelerde işe yaramayacağını dikkate alın. 

Bir takas veya saklama cüzdanından ödeme yapabilir miyim?

Evet, ancak, ödemeniz gereken ekstra ücretler yansıyabilir ve çoğu para çekme talepleri için saatler alabilir. Doğrudan bir takas veya saklama cüzdanından para göndermenizi önermiyoruz. 

Ürün elime ulaşmadı. Neden?

Ürünün elinize ulaşmamasının pek çok nedeni olabilir: – Ödeme ekranında gösterilen ürün fiyatından daha düşük bir Bitcoin veya bir dijital para tutarı aldığımızda. Durumun bu olduğunu düşünüyorsanız, lütfen info@CryptoRefills.com bize adresine bir e-posta gönderin; gönderdiğiniz tutarın iadesini işleme koyalım. – Bir Bitcoin veya dijital para tutarı ödeme ekranında gösterilenden farklı bir adrese gönderdiğinizde. Durumun bu olduğunu düşünüyorsanız, maalesef işleminizi geri alamaz veya iade işlemini gerçekleştiremeyiz. – Yanlış bir e-posta veya yanlış bir cep telefonu numarası girdiğinizde. Durumun bu olduğunu düşünüyorsanız, maalesef işleminizi geri alamaz veya iade işlemini gerçekleştiremeyiz. – Yukarıdakilerin hiçbiri. Tarafımızca ya da cüzdan sağlayıcınız tarafından belirli bir zaman diliminde izin verilen maksimum işlem sayısına veya değerine ulaşmış olabilirsiniz. 

Bitcoin için hangi kuru kullanıyorsunuz?

CryptoRefills, düzenleme, operasyonel işlemler ve pazar gereksinimlerimizi karşılayan pek çok Bitcoin ve dijital para borsası ile ilişki içindedir. Kurları hesaplamak için, ortalama bir fiyat belirlemek üzere yeterli ve güvenilir likidite ve çekilme kabiliyeti olan pek çok borsadan market verilerini çekmekteyiz.

Hangi cüzdanlar CryptoRefills ile uyumludur?

Tüm Bitcoin cüzdanları ve desteklediğimiz diğer dijital para birimleri cüzdanlarıyla çalışıyoruz. Sistemimize bir ödeme yöntemi olarak yeni dijital para birimleri eklediğimizde, bu para birimlerinin cüzdanları otomatik olarak kullanıma sunulmaktadır.

Hangi Bitcoin cüzdanları CryptoRefills sistemini destekler?

CryptoRefills, tüm Bitcoin cüzdanlarıyla çalışır.

CryptoRefills, Bitcoin Lightning ödemesini destekliyor mu?

Evet. Lightning Network kullanarak CryptoRefills sisteminde nasıl ödeme yapabileceğinizi şu adresten okuyabilirsiniz: https://www.CryptoRefills.com/blog/lightning-payment-on-CryptoRefills/

CryptoRefills sisteminde hangi ödeme yöntemlerini kabul ediyorsunuz?

CryptoRefills şu anda Bitcoin, Litecoin ve Dash’i kabul etmektedir. Sistemimize başka dijital para birimleri eklemek için de çok çalışıyoruz. Bir ödeme şekli olarak yeni dijital paraları eklediğimizde, sipariş sayfanızda bulabilirsiniz. Yeni dijital para birimlerinin kullanılabilirliğini sosyal medya kanallarımızda da paylaşacağız. 

Yanlış Bitcoin tutarı gönderdim. Ne yapabilirim?

Ödeme ekranında gösterilen ürün fiyatından daha düşük bir Bitcoin veya dijital para ödemesi aldığımızda, bize gönderdiğiniz tutarın iadesini işleme koyarız, lütfen info@CryptoRefills.com adresine bizden aldığınız sipariş bilgileriyle birlikte bir e-posta gönderin.

İşlemim ağda onaylamıyor. Ne yapabilirim?

Ücret tahminleri doğru değilse ve ağda yoğunluk olduğunda, işlemlerin ürününüzün teslim edilmesi için onaylanması uzun zaman alabilir. İşlem 48 saat içinde onaylanmadıysa, Bitcoinleriniz veya dijital paralarınız tekrar cüzdanınızda görünecektir. Bunu önlemek için, modern cüzdanlar kullanmayı deneyebilirsiniz. Ancak, Bitcoin ve dijital paralarınız bu süre boyunca daima güvende olacaktır.

Siparişte neden 15 dakikalık bir geri sayım sayacı var?

BTC ve dijital para fiyatlarındaki dalgalı kurlar nedeniyle, size 15 dakika boyunca Bitcoin veya dijital parada sabit bir fiyat veriyoruz. Verdiğimiz bu 15 dakika dolarsa, ödemenizi her zaman yeniden başlatabilirsiniz ve BTC veya dijital para fiyatı aynıysa, aynı BTC veya dijital para tutarıyla satın almak için her zaman aynı fiyatı ödersiniz. 

CryptoRefills müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

Lütfen info@CryptoRefills.com adresinden bizimle iletişime geçin veya şu sayfadaki formu doldurun: https://www.CryptoRefills.com/contact-us. Birkaç saat içinde size dönüş yapacağız. Bununla birlikte, ürününüzün teslimatında bir sorun varsa, bir an önce çözmek en büyük önceliğimiz olacaktır. 

Burada cevaplanmayan bir sorum var. Nasıl yardım alabilirim?

Lütfen info@CryptoRefills.com adresinden bizimle iletişime geçin veya şu sayfadaki formu doldurun: https://www.CryptoRefills.com/contact-us. Kullanıcımız olarak size gerçekten değer veriyoruz ve sorunuza olabildiğince çabuk cevap vereceğiz. 

CryptoRefills’de App Store, iTunes ve Apple Music Hediye Kartları’nı Bitcoin ile nasıl satın alabilirim?

App Store ve iTunes Hediye Kartları bir ülkeye veya bölgeye özgüdür. Lütfen bu ürünü, kullanılabilecek ülke veya bölgeyle eşleşen bir ülke veya bölgede satın aldığınızdan emin olun. Apple iTunes hesabınızı tamamlamak ve App Store, iTunes Store, Apple Books, iBooks Store, Apple Music ve Mac App Store’dan uygulama, müzik, oyun, film ve kitap satın almak için App Store ve iTunes Hediye Kartlarını kullanabilirsiniz. Talimatları şu adresten okuyabilirsiniz: https://www.CryptoRefills.com/blog/buy-app-store-itunes-and-apple-music-gift-cards-with-Bitcoin/

CryptoRefills’de Google Play Hediye Kartlarını nasıl satın alabilirim?

Google Play Hediye Kartları bir ülkeye veya bölgeye özgüdür. Lütfen bu ürünü, kullanılabilecek ülke veya bölgeyle eşleşen bir ülke veya bölgede satın aldığınızdan emin olun. Bunları, Google Play’de en sevdiğiniz oyunları, uygulamaları, oyun içi içeriği, filmleri, müzikleri, kitapları ve daha fazlasını satın almak için kullanabilirsiniz. Talimatları şu adresten okuyabilirsiniz: https://www.cryptorefills.com/blog/buy-google-play-with-bitcoin/

CryptoRefills’de Steam Hediye Kartlarını nasıl satın alabilirim?

Steam Hediye Kartları dünya genelinde çalışmaktadır. Steam Hediye Kartları’nı hesabın cüzdan para biriminden farklı bir para biriminde satın alıyorsanız, otomatik olarak hesabın cüzdan para birimine dönüştürülür. Steam Cüzdanlarına para eklemek için Steam Hediye Kartlarını ve Cüzdan Kodlarını kullanabilir ve bu bakiyeyi çeşitli oyunlar ve Steam’de harika içerik satın almak için harcayabilirsiniz. Talimatları şu adresten okuyabilirsiniz: https://www.cryptorefills.com/blog/buy-steam-gift-cards-with-bitcoin/

CryptoRefills’de nasıl Hediye Kartı satın alabilirim?

Belirli hediye kartlarına ilişkin talimatları yayınladığımız blogumuzda CryptoRefills adresinden hediye kartı satın alma işlemi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz: https://www.cryptorefills.com/blog/ Ancak genel olarak CryptoRefills’de hediye kartı almak için aşağıdaki basit adımları uygulayın: 
1. Bir hediye kartı seçin: CryptoRefills binlerce Hediye Kartını destekler.
2. Bir paket seçin: CryptoRefills en rekabetçi fiyatları sunar.
3. Dijital para ile ödeyin: Bitcoin veya diğer dijital para birimleri ile ödeme yapabilirsiniz.
Lütfen bu ürünü, kullanılabilecek ülke veya bölgeyle eşleşen bir ülke veya bölgede satın aldığınızdan emin olun. Emin değilseniz, lütfen ürünün nerede kullanılabileceğini kontrol edin ya da bizimle iletişime geçin.

CryptoRefills’de Amazon Hediye Kartlarını nasıl satın alabilirim?

Amazon Hediye Kartları bir ülkenin Amazon web sitesine özeldir. Lütfen satın aldığınız Amazon Hediye Kartı için doğru ülkeyi seçin: Amazon.de (Almanya), Amazon.co.uk (İngiltere), Amazon.fr (Fransa), Amazon.it (İtalya), Amazon.es (İspanya), Amazon.ca (Kanada), Amazon.in (Hindistan), Amazon.jp (Japonya) or Amazon.com (ABD). Amazon Hediye Kartları’nı, elektronik, giyim eşyası, ayakkabı ve aksesuar, ev aletleri, alet ve bilgisayar, güzellik, ev aksesuarları ve daha fazlası gibi çeşitli kategorilerdeki çok sayıda ürünü alışveriş yapmak için Amazon’da kullanabilirsiniz. Talimatları şu adresten okuyabilirsiniz: https://www.cryptorefills.com/blog/buy-amazon-gift-cards-with-bitcoin/

Hangi dijital para birimlerini kabul ediyorsunuz?

Şu anda Bitcoin, Litecoin ve Dash’ı destekliyoruz. Lütfen ileride CryptoRefills sitesinde görmek istediğiniz dijital para birimleri için info@CryptoRefills.com adresine e-posa gönderin. 

CryptoRefills sisteminizi çok seviyorum. Destekleyebilir miyim?

Kesinlikle. Biz de sizi seviyoruz! Lütfen sosyal medya kanallarımızı kullanın ve insanlara sistemimizi tanıtın: Twitter – Lütfen bizi takip edin ve tweetleyin Facebook – Lütfen sayfamızı beğenin ve paylaşın

Hediye kartları uluslararası olarak çalışıyor mu?

Bazı hediye kartları dünya genelinde çalışır, ancak birçok hediye kartı yalnızca satın alındıkları ülkeler veya bölgeler için geçerlidir. Lütfen ödeme yapmadan önce ABD, AB gibi, ilgilendiğiniz ülke veya bölge için bir hediye kartı satın aldığınızdan emin olun.

Hangi Lightning Network cüzdanları CryptoRefills ile uyumludur?

Öncelikle, CryptoRefills’deki Bitcoin Lightning ödeme seçeneğini kullanmak için, Lightning’i destekleyen bir cüzdana erişiminiz olmalıdır. Popüler uygulamalar Eclair, BlueWallet ve WalletofSatoshi’dir. Cüzdanların bazıları zaten varsayılan olarak bir noda bağlıdır ve bazıları ise belirli bir nod seçme seçeneğini sunmaz. CryptoRefills nodu, en popüler nodlarla açık yollara sahiptir, bu nedenle seçtiğiniz cüzdan sorun olmayacaktır. 

Hangi Lightning Nodu ile Bir Kanal Açmalıyım?

Cüzdanınızın bağlı olduğu Lightning nodunun, bir işlem yapabilmek için CryptoRefills nodu ile açık bir yolu (bağlantısı) olması gerekir. Nodunuzun bağlı olup olmadığını öğrenmenin basit bir yolu, bir satın alma işlemidir. Hata alırsanız, cüzdanınızın bir yol bulamıyor oluşu muhtemeldir. Bu durumda, bir kanal açmak için doğrudan CryptoRefills Lightning noduna bağlanabilirsiniz. 

Siparişim elime ulaşmadı / teslim edilmedi

Lütfen info@CryptoRefills.com adresinden bizimle iletişime geçin veya şu sayfadaki formu doldurun: https://www.CryptoRefills.com/contact-us. Sipariş numaranızı ve diğer ilgili bilgileri ekleyin, siparişinizi 1 iş günü içinde hesabınıza yansıtalım.